De Club van Sinterklaas met een nieuwe film: Het Grote Sneeuwavontuur | Film Nieuws

Gepubliceerd op 18 oktober 2024 om 21:34

Geschreven door: Thom Walnoot

De meeste zullen het er veel te vroeg voor vinden, maar de gloednieuwe familiefilm van De Club van Sinterklaas draait ondertussen al in de bioscoop! Dit jaar gaat Sinterklaas met zijn Pieten, waaronder Testpiet, Coole Piet, Danspiet, KADO en Pietje Fernando, op een spannend avontuur naar het prachtige Oostenrijk, waar sneeuwpret en winterse gezelligheid op hen wachten.

Ieder jaar doet De Club van Sinterklaas er alles aan om de wensen van kinderen uit hun verlanglijstjes werkelijkheid te maken. Maar dit jaar, wanneer een zware storm de stoomboot dwingt om een andere route naar Nederland te nemen, ontdekt Sinterklaas een kans om misschien toch één van die onmogelijke wensen waar te maken. Helaas komt de veiligheid van Pakjesavond daardoor in gevaar en de tijd begint te dringen.

Kunnen Sinterklaas en zijn Pieten de chaos overwinnen en ervoor zorgen dat het feest onvergetelijk blijft? Met gastrollen van bekende sterren zoals Jaap Reesema, Kim Kötter, Niels Destadsbader, Britt Scholte, Marieke Elsinga en Quinthe Hozee wordt dit een feest ervaring vol sneeuw, muziek en veel gezellige verrassingen.

Kijk de trailer op het YouTube kanaal van De Club van Sinterklaas